kustannus

KUVAWilliam Sears & Martha Sears:
Kiintymysvanhemmuuden kirja. Onnellisen vauvan hoito-opas

10/2008 • nid. • 20 x 24 cm, 178 s. • ISBN 978-952-5459-10-4 • 59.6

28 €  tilaa

Suomentanut Jussi Hirvi – katso suomentajan esittely

Miten kantoliina toimii? Nukkuisitteko sinä ja vauvasi ehkä paremmin vieretysten? Miksi imettäminen on tärkeää?

Amerikkalaiset "vauvagurut" kertovat tässä helppotajuisessa oppaassa, miten varhain aloitettu tiivis suhde vauvaan hyödyttää sekä lasta että vanhempia.

Kiintymysvanhemmuus on vanhemmuuden malli, jossa painotetaan läheisyyttä ja vauvan tarpeiden kunnioitusta. Kiintymysvanhemmuus perustuu kiintymyssuhdeteoriaan, ja sille löytyy tukea paitsi lapsipsykologiasta, myös antropologiasta ja eläinten käyttäytymisen tutkimuksesta.

Searsit tarjoavat vanhemmille seitsemän käytännöllistä "V-työkalua", joilla kiintymyssuhdetta vauvan kanssa voi edistää: varhainen kiinnittyminen; vauvantahtinen imetys; vauvan kantaminen; vauvan kanssa nukkuminen; vastaa vauvan itkuun; varo vauvakouluttajia; vaali tasapainoa.

Lisätietoja

William Sears & Martha Sears

KUVA WILLIAM ja MARTHA SEARS ovat avio- ja työpari, jonka puoleen amerikkalaisvanhemmat yhä useammin kääntyvät raskauteen, synnytykseen tai lastenhoitoon liittyvissä kysymyksissä. Searsit ovat kirjoittaneet useita kirjoja ja tulleet amerikkalaiskatsojille tutuiksi televisiosta. Searseilla on kahdeksan lasta.

William Sears on opiskellut Harvardissa ja harjoitellut maailman suurimmassa lastensairaalassa Torontossa. Hän on toiminut lastenlääkärinä melkein 30 vuotta. Martha Sears on sairaanhoitaja ja imetysneuvoja.

Lisätietoa tekijöiden internetsivuilla.

Asiasanat: kiintymysvanhemmuus, lastenhoito

© Green Spot 2006-2023
Green Spot • Aadolfinkatu 7 A 25 • 00500 Helsinki
Puh. 040 771 2098
Palaute: Käytä palautesivua tai lähetä sähköpostia.